Mind-Walk®

Wat is Mind-Walk?

Wat is Mind-Walk?

Mind-Walk®, meditatieve wandelingen met invloeden uit de tai chi, yoga, mindfulness training, ademhalingstechnieken en meditatie.

In 10 outdoor trainingen met verschillende thema’s, loop je jezelf naar balans, er worden leuke materialen gebruikt en heerlijke oefeningen in verwerkt.

Wil jij je batterij weer opladen?

Recharge jezelf  dan in 10 outdoor-trainingen!

Mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit de tai chi / yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Deze oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 tot max. 5 km per keer, onder begeleiding van een coach. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus.

Wil je anderen begeleiden als trainer? Start dan de cursus tot Mind-Walk Trainer en word officieel Mind-Walk trainer. Deze cursus is geschikt voor instructeurs (met of zonder les ervaring) die een loopgroep willen starten met invloeden vanuit mindfulnesstraining en yoga. Na de cursus kun je meteen aan de slag met een uitgewerkt programma voor 10 weken.

Klik voor meer informatie