Agenda

Specials

De specials die komende tijd gepland staan iets uitgebreider toegelicht:

* Zondag 15 mei | Nieuwetijdsbijeenkomst | 11.00 | €15,- * 

Cindy neemt je mee in de ontdekkingstocht naar je ware kern. Via bewustwordingen, trillingsverhogende oefeningen mag je meer en meer veilig thuiskomen in jezelf. De weg van het hoofd naar het hart. Ze zal jullie vertellen hoe oude conditioneringen jullie beperkten en hoe je deze mag achterlaten. Hoe je je vier lichamen in balans brengt. Door middel van korte ademhalingsoefeningen en een diepe meditatie ronden we deze bijeenkomst af. In een veld van onvoorwaardelijke liefde en eenheid.

 

* Zaterdag 21 mei | Restorative Yoga Dag | 11.00 -17.00 | €99,50 incl. soep, thee en hand-outs *

Restorative Yoga is een uitnodiging om te vertragen en verstillen om te komen tot ontspanning en diepe innerlijke rust.
Diana van der Gaast van Yogapraktijk Yogaflow verzorgt zaterdag 21 mei een bijscholing restorative yoga voor zowel yogadocenten als geïnteresseerden in restorative yoga.
Kennismaking met Restorative Yoga waarbij je de basis beginselen leert. Tevens een dag om jezelf op nummer 1 te zetten, waarbij je jezelf zorgzame aandacht geeft en leert te luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft. Twee uitgebreide Restorative sessies om tot diepe ontspanning en verstilling te komen en uitleg over de totstandkoming van de Relaxation Response (ontspanning) door deze herstellende vorm van yoga.

 

* Zaterdag 21 mei | Een avond yin yoga met opstelling | 19.30 – 22.00 | €35,- *

Kim Weerts van Praktijk Universa (opstellingen) verzorgt deze avond samen met Fleur Drissen (yin yoga).
Door een opstelling ontvouw je als het ware jouw familiesysteem en de daarbij behorende verborgen verhalen.
We komen allemaal uit een systeem bestaande uit onze ouders en voorouders, we putten in dit systeem allemaal uit dezelfde bron.
Dit houdt in dat je ook dingen kunt dragen die niet bedoeld zijn voor jou om te dragen.
In een opstelling kom je met jouw (familie) systeem in contact en ga je zien en voelen wat er speelt waardoor dit opgelost kan worden.
We starten de avond met yin yoga om zo goed te zakken in je lijf en in je gevoel, de opstelling vloeit hieruit naadloos over.

 

* Dinsdag 14 juni | Reiki Introductie | 19.30 – 21.00 | €15,- *

Reiki is een heel oude geneesmethode door handoplegging, die eind 19e eeuw door de Japanse monnik, Dr. Mikao Usui in oude boeddhistische geschriften werd herontdekt. Reiki is ook het Japanse woord voor Kosmische Energie, (universele levensenergie), ook wel genoemd kracht! Een Reiki behandeling werkt lichamelijk en geestelijk bevrijdend, zodat het lichaam zichzelf kan genezen en/of herstellen van aanwezige energie blokkades die stammen uit het verleden en/of heden. Dus gewoon het leven in het algemeen. Een Reiki behandeling kan helpen om onze emotionele pijn en onverwerkte ervaringen alsnog te verwerken, zodat de oorzaak van onze lichamelijke  klachten kunnen verdwijnen. Reiki moedigt op een zachte manier je systeem aan om zijn eigen evenwicht te vinden. Daarom heeft Reiki voor iedereen iets te bieden, of je  nu gezond bent en dat wilt blijven, of een gezondheidsprobleem hebt. Het ondersteunt ons om onze problemen bewust zelf op te lossen, en weer gebruik te gaan maken van ons eigen inzicht zodat we weer in staat zijn om met respect en liefde met ons lichaam en het leven om te gaan. Ook kan Reiki worden toegepast als aanvulling bij geneeskundige en andere therapeutische behandelingen, en kan helpen het genezingsproces te versnellen. Maar bovenal is Reiki vooral kracht, liefde, zelfinzicht en acceptatie. Deze avond neemt Reiki Master Ellie Hille je mee in een kennismaking met Reiki.