Lesrooster

Boek jouw les via het Momoyoga lesrooster.

Heb je nog geen Momoyoga account?

Neem dan contact op via het contactformulier of een mailtje naar:

info@yogacentrumlandgraaf.nl

Hatha Yoga

Hatha yoga is een vorm van yoga die voor het grootste deel bestaat uit de beoefening van lichaamshoudingen (asana’s) en ademhalingstechnieken (pranayama’s). In het Westen is hatha yoga een populair middel om te onthaasten en stress te verminderen.
Het doel van hatha yoga is vooral het bevorderen van lichamelijk en geestelijk welbevinden.

Maandag 19.00 | Dinsdag 19.00 | Woensdag 09.30 | Donderdag 19.00 | Vrijdag 09.30

Power Yoga

Poweryoga is een fysieke vorm van yoga. Daarnaast is de les dynamisch en krachtig.. De houdingen komen allemaal uit de hatha yoga, en ze worden gedaan in een ‘flow’. Dat betekent dat de houdingen aaneengeschakeld worden. Je blijft tijdens de hele les in beweging en vloeit van de ene houding in de andere. 

Maandag 20.15

Yin Yoga

Yin yoga is een rustige yogavorm waarbij de houdingen langer aangehouden worden. Het is er vooral opgericht om de pezen, bindweefsel en gewrichten te versterken en te versoepelen. Door de stilte op te zoeken in iedere houding ontstaat er ruimte voor bewustwording van je lichaam, je mind en je emoties.

Maandag 10.45 | Woensdag 19.00 | Donderdag 09.30

Soul Yoga

Soul yoga is een heerlijke combinatie van soft flow yoga met mindfulness. Een  zachte yogavorm waarbij de houdingen op een vloeiende manier in elkaar over lopen. Door het integreren van elementen uit mindfulness draagt deze les bij aan het verkrijgen van innerlijke rust.

Dinsdag 20.15

Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga is een zeer dynamische vorm van Yoga. Op het ritme van de adem bewegen we van de ene pose naar de ander. Door de poses in verschillende fases op te bouwen creëren we de mogelijkheid yoga asana’s systematisch te beoefenen, toepassen en/of veranderen daar waar nodig. Stapsgewijs de asana’s opbouwen geeft lichaam en geest de ruimte om te ervaren en vanuit innerlijke kracht te groeien.

Woensdag 20.15

Yin Yang Yoga

De lessen zijn ontspannend, krachtig en onvoorspelbaar. Dit kan behulpzaam zijn voor mensen met een overactieve geest.Yin-Yang yoga brengt niet alleen je geest tot rust, het vergroot ook je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit en brengt je stress levels omlaag. De vloeiende verbinding van de ene houding naar de andere, zorgt voor een cardiovasculaire training. Een mooie combinatie van fysieke uitdaging en rust in je hoofd.

Donderdag 20.15

Follow Us
Address

Sun-Plein 47

6373 LJ Landgraaf

Email

info@yogacentrumlandgraaf.nl

Phone

(0031) 6 29 51 56 48