NL Yogareizen

NL yogareizen is ontstaan vanuit een gezamenlijke passie voor reizen. NL staat voor Nick en Laura maar ook voor Nederland.

De grote droom om een eigen yogareis te organiseren is tijdens hun reis naar Borneo in 2016 ontstaan. Met Italiaanse roots in de familie was de link naar Italië snel gelegd. Nick en Laura vullen elkaar goed aan als organisatorisch brein en een creatieve geest. Na de geslaagde eerste editie naar Italië in april 2017 is de basis gelegd van hun succesformule: Persoonlijke aandacht, inspirerende yogalessen en een goede balans tussen yoga, ontspanning en gezelligheid.

Nick Drijkoningen:

Het organiseren van de yogareizen is naast zijn parttime baan als leerkracht in het basisonderwijs als hobby ontstaan. Zijn organisatorisch kwaliteiten zet hij volledig in voor NL yogareizen. Vanuit zijn servicegerichtheid, attentheid, vertrouwen en hulpvaardigheid houdt hij zich bezig met de organisatie en communicatie. Daarnaast zal hij de gastheer zijn tijdens het verblijf van de yogareizen. Vanuit zijn eigen reiservaring wil Nick de deelnemers aan de yogareis een onbezorgde tijd geven.

Laura Daamen:

Laura is in 2011 afgestudeerd aan de Fontys dansacademie in de richting docent dans en gespecialiseerd in modern, jazz, hiphop en klassiekballet. Gedurende haar opleiding kwam ze aanraking met yoga. Gecharmeerd door de zachtheid, de verdieping en het bewustzijn heeft zij in 2013 de Hatha yoga opleiding afgerond. In april 2016 heeft zij een Prana Vinyasa teachertraining bij Shiva Rea gevolgd. Laura heeft de 200 uurs Yin teacher training (RYT) aan De Nieuwe Yoga School in Amsterdam succesvol afgesloten en is zij een erkend yoga docente bij Yoga Alliance.

 

Meer informatie: info@nlyogareizen.nl