Laura Daamen

 

Alles om ons heen is energie en heeft een eigen trilling. Het menselijk lichaam, de natuur, de dieren, de muziek en de voedingsmiddelen die we tot ons nemen. Wij, jij en ik, dus ook. We hebben allemaal een eigen energetisch systeem. Door patronen, gebeurtenissen en/of ons denken, kunnen er blokkades in ons systeem ontstaan. Deze blokkades voorkomen dat de energie in ons lichaam lekker stroomt. Je loopt vast, krijgt fysieke klachten of je voelt je moe en onrustig. 

Ik zet mijn hooggevoeligheid in om mij in te stellen op jou en op deze manier informatie te ontvangen. Door middel van een gesprek krijg ik een beter beeld van de aanwezige klachten en de leef-werk omstandigheden. Als er een klacht aanwezig is geeft dit aan dat de harmonie is verstoord en richt ik de behandeling erop om het evenwicht op alle niveau’s te herstellen.

Tijdens het eerste consult kan een energetische behandeling vooral worden ingezet om rust te creëren. Door handopleggingen op het lichaam breng ik energie over naar de plekken waar daar een tekort aan is. Energetische blokkades kunnen op deze wijze worden opgeheven waardoor jouw zelf herstellend vermogen wordt gestimuleerd. 

Mijn naam is Laura Daamen. Naast energetisch therapeut werk ik als yogadocent bij Yogacentrum Landgraaf en organiseer ik yogaretreats in binnen- en buitenland. In mijn lessen merk ik dat er steeds meer behoefte is aan één op één begeleiding en coaching. Daar heb ik tijdens mijn werkzaamheden als yogadocent niet altijd tijd voor. Ik ben mij steeds meer gaan beseffen dat bepaalde klachten in het lichaam vaak een emotionele of mentale invloed of oorzaak hebben. Door mijn nieuwsgierigheid naar deze diepere laag ben ik mij gaan specialiseren als Energetisch Therapeut.

Met mijn mensenkennis, intuïtie, yoga achtergrond en deskundigheid zullen al mijn behandelingen op maat zijn. Ik ben een warm, oprecht en geduldig persoon. Doormiddel van mijn rustige uitstraling en zachte stem creëer ik een vertrouwde omgeving waar er naar je geluisterd wordt.

Mijn levensmotto is om dicht bij mijzelf te blijven. Ik vind het mooi dat ik aan anderen een bijdragen mag leveren om dichter bij zichzelf te komen en te blijven. Als je dicht bij jezelf blijft, creëer je ruimte voor jezelf en mag je er van jezelf zijn zoals je ben. Vanuit deze sterke basis ben je liefdevoller, begripvoller en zachter naar jezelf en je omgeving.

Interesse? Mail naar laurastherapie@gmail.com